اجرا و نصب کانال هوا
کانال انتقال هوا وسیلهای است که جهت ایجاد تهویه مطبوع و منتقل کردن هوای تولیدی انواع هواساز نظیر کولر های آبی و گازی، ایرواشر، فنکویل، انواع دمندههای سرما و گرما و انواع مکندهها مانند دستگاههای اگزاست، سانتریفیوژ ها و سایر فن های مکش استفاده میشود. در ادامه به اجرا و نصب کانال هوا میپردازیم.
بررسی شیوه اجرا و نصب کانال هوا
بعد از ساختِ کانال هوا،کار به مرحله اجرا و نصب کانال انتقال هوا می رسد که توسط ساپورتهایی که به وسیله ی آویزهایی به سقف تعبیه میشوند، در فضای محیط تثبیت میگردند. در اجرا و نصب کانال انتقال هوا، نوع آویزِ ساپورت عموماً از دو نوع مَتریال میلگرد ساده و پیچِ متری است که از دو طرف، کانالِ هوا را احاطه نموده و به وسیله ی زیرهای که بر انتهای آن بسته میشود و در واقع نقشِ نشیمنِ کانالِ انتقال هوا را ایفا میکند، محصول را در سقف نگه می دارند و پس از آن مرحله به مرحله در طول های مشخص، کانالهای هوا به یکدیگر متصل میشوند.
آنچه در اجرا و نصب کانال انتقال هوا اهمیت زیادی دارد هوابندیِ کاملِ کانال هوا در حین نصبِ کانال است که مجری باید با دقتِ فراوان در هر مرحله از اتصالِ کانالها به یکدیگر، از هوابند شدنِ کانال هم مطمئن گردد. ممکن است گاهی به دلیل نصب کانال در ارتفاعِ بالا، نصاب مجبور به استفاده از داربست یا زیرپاییِ متحرک شود که رعایتِ مسایلِ ایمنی هم جزو اصول و مقرراتِ اجرا و نصب کانال هوا محسوب می شود.
قیمت اجرا و نصب کانال انتقال هوا
عوامل بسیاری بر قیمت نصب و اجرای کانال انتقال هوا تاثیر می گذارند که از مهم ترین این موارد میتوان به متراژ کانال کشی (فاصله میان خروجی کانال و تجهیزات سرمایشی و گرمایشی)، تعداد دریچه و خروجیهای مورد نیاز، نوع کانال هوای قابل استفاده، نوع اتصال و عایق استفاده شده در آن، اشاره کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اجرا و نصب کانال هوا میتوانید با ما در هوادمان تماس بگیرید.